Ota yhteyttä

  Nina Lindbohm

  LKT, silmätautien erikoislääkäri, silmäkirurgi

  Glaukooman epäily, diagnostiikka ja seuranta sekä tarvittavan hoidon suunnittelu ja toteutus ovat Ninan syvintä osaamista. Hän hallitsee kaikki glaukooman hoitokeinot lääkkeistä laseriin ja leikkauksiin. Glaukoomakirurgian lisäksi Nina tekee harmaakaihileikkauksia sekä jälkikaihin laserhoitoja. Nina on helposti lähestyttävä persoona, ja hänellä on tapana selittää asiat perusteellisesti.

  ”Glaukooma on merkittävä ja kiehtova sairaus, jossa varhainen toteaminen ja säännöllinen seuranta ovat tärkeintä. Erinomaisilla tutkimuslaitteilla ja oikeilla hoidoilla voidaan parhaiten suojella näköä. Pysyvä potilas-lääkäri-suhde on tässä avainasemassa, ja haluan huolehtia potilaistani ammattitaidolla ja täydellä sydämellä.”

  Nina on toiminut erikoislääkärinä ja kirurgina HYKS Silmäklinikan glaukoomayksikössä vuodesta 2009 alkaen, ja pitänyt omaa vastaanottoa vieläkin pitempään. Potilastyön lisäksi hän tehnyt tieteellistä tutkimusta glaukooman diagnostiikasta ja hoidosta, ja seuraa aktiivisesti silmälääketieteen kehitystä. Hän käy kansainvälisissä kongresseissa vuosittain kuullakseen uusinta tietoa silmäsairauksista, erityisesti glaukoomasta, ja pitää kotimaisissa koulutuksissa ajoittain itsekin luentoja.

  Vapaa-ajallaan Nina lukee paljon kirjoja, urheilee ja SUP-lautailee, ja kesällä viettää aikaa perheensä kanssa kesämökillä. Matkustelu sekä perheen ja ystävien seura ovat Ninan elämän suola.

  Kielet

  suomi, äidinkieli

  englanti, hyvä

  ranska, hyvä

  ruotsi, kohtalainen

  CV

  Lääketieteen ja kirurgian tohtori

  Silmätautien erikoislääkäri

  FEBO (Fellow of the European Board of Ophthalmology), EU:n silmälääketieteen pätevyys

  Silmäkirurgian erityispätevyys

  Vastaanotto

  • Glaukooma
  • Harmaakaihi
  • Jälkikaihi
  • Silmätaudit
  • Glaukoomakonsultaatiot
  • Hinnat
   Alkaen 130€

  Toimenpiteet ja tutkimukset veloitetaan Silmäsairaala Valon hinnaston mukaisesti.