Ota yhteyttä

Silmälääkärin vastaanotto

Silmätautien erikoislääkäreillämme on vuosien kokemus erilaisten sairauksien tutkimisesta ja hoitamisesta. Voit varata lääkärin vastaanottoajan joko puhelimitse, internet-ajanvarauksesta tai vaikka tulemalla käymään luonamme.

Silmälääkärin vastaanotolla tutkimme silmäsi perusteellisesti. Voit tulla silmien tarkastukseen varmistaaksesi, että silmäsi ovat kunnossa. Tutkimme näöntarkkuuden ja määritämme tarvittaessa silmälasivahvuudet, mittaamme silmänpaineet ja tutkimme silmien rakenteet pinnasta pohjaan asti. Silmien tutkimuksessa selviää, onko sinulla viitteitä silmäsairauksista, joista osa voi olla täysin oireettomia. Tarvittaessa suosittelemme lisätutkimuksia, joilla saamme lisää tietoa silmiesi terveydestä.

Näön heikkeneminen tai vaihteleva näkö, häiriöt näkökentässä kuten valoilmiöt tai varjot, ja erilaiset tuntemukset silmissä ovat oireita, joiden takia silmälääkärin tutkimus on aiheellinen. Me selvitämme mikä on vaivojesi syy, ja järjestämme hoidon tarpeen mukaan.

Silmälääkärikäynnille kannattaa ottaa mukaan käytössä olevat silmälasit ja/tai tiedot niiden vahvuuksista, sekä mahdolliset aiemmat tiedot silmien terveydestä ja tutkimustuloksista. Vastaanotolla käytetään usein mustuaisia laajentavia silmätippoja jotta silmänpohjat saadaan kunnolla tutkittua. Tämä voi sumentaa näköä väliaikaisesti korkeintaan muutaman tunnin ajaksi, ja saattaa haitata esim. autolla-ajoa heti tutkimuksen jälkeen. Vastaanottokäyntiin on hyvä varata noin tunti, koska tippojen vaikutusta joudutaan usein odottamaan.

 • Silmälääkärin
  alkaen 100 - 120 €
  VASTAANOTTO
 • Todistukset
  alkaen 40 €
  B-lausunto
 • Toimenpiteet
  60 €
  Kyyneltiehuuhtelu
 • Toimistopalkkio
  16 €
  Lisätään hintoihin käyntikerralta