Asiantuntijat

Silmäsairaalassamme voit käydä tavanomaisella silmälääkärin vastaanotolla, ja lisäksi teemme tarvittaessa silmien ja näkökyvyn erityistutkimuksia.

Voimme tutkia ja hoitaa useimpia silmäsairauksia samassa paikassa joustavasti ja kokonaisvaltaisesti. Palveluihimme kuuluu lääkehoitoja, laserhoitoja sekä vaativampia leikkauksia, joista löydämme yhdessä juuri sinulle sopivat menetelmät. Pysyt saman sairaalan hoidossa ja kokonaisuudesta vastaa aina kokenut silmätautien erikoislääkärisi.

Rajaa hakua

Eliisa Mannermaa

Katso lääkäriprofiili ›

Olli Wetterstrand

Olli Wetterstrand on kaihi- ja silmäluomikirurgi. Hän tarjoaa hoidon harmaakaihiin ja lähes kaikkiin silmäluomien virheasentoihin. Linssileikkaukset taittovirheiden ja ikänäön hoitoon onnistuvat myös. Yleissilmätautiset vaivat ja lapsipotilaat myös tervetulleita.

Katso lääkäriprofiili ›

Antti Riikonen

Verkkokalvosairauksien lisäksi erityisiä kiinnostuksen kohteitani silmätautien alalta ovat silmän sarveiskalvon ja etuosan ongelmat.

Katso lääkäriprofiili ›

Raimo Uusitalo

Raimo Uusitalo kiinnostui silmälääkärin ammatista lääkäriopintojensa aikana tehdessään tutkimusta näköjärjestelmän toiminnasta. Pientä vaikutusta saattoi olla myös kotikasvatuksella, sillä Raimo on toisen polven silmäkirurgi. Raimo on valmistunut lääketieteen lisensiaatiksi vuonna 1995 ja lääketieteen tohtoriksi vuotta myöhemmin.

Katso lääkäriprofiili ›

Samy Mrena

Silmälääkärinä ja silmäkirurgina tapaan päivittäin paljon erilaisia ihmisiä, joiden elämää voin helpottaa hoidoilla tai leikkauksilla, joskus pelkästään kuuntelemalla. Etsin aina yksilöllisesti potilaan silmille parhaan ratkaisun.

Katso lääkäriprofiili ›

Nina Lindbohm

Glaukooman epäily, diagnostiikka ja seuranta sekä tarvittavan hoidon suunnittelu ja toteutus ovat Ninan syvintä osaamista. Hän hallitsee kaikki glaukooman hoitokeinot lääkkeistä laseriin ja leikkauksiin. Glaukoomakirurgian lisäksi Nina tekee harmaakaihileikkauksia sekä jälkikaihin laserhoitoja.

Katso lääkäriprofiili ›

Johanna Sarmela

Silmäkirurgina erityisosaamiseni ovat luomileikkaukset yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksella. Tavallisimmat leikkaukset ovat lippa- ja riippuluomet, silmäluomien virheasennot sekä erilaiset kasvaimet ja näpyt.

Katso lääkäriprofiili ›

Ilpo Tuisku

Olen valmistunut lääkäriksi Helsingin yliopistosta 2001. Silmätautien erikoislääkäriksi valmistuin 2007 HYKS Silmätautien klinikasta.

Katso lääkäriprofiili ›

Petteri Ylinen

Olen perehtynyt erityisesti kaihin ja muiden silmäsairauksien kirurgiseen hoitoon, mutta vastaanotollani hoidan kaikkia silmäsairauksia monipuolisesti.

Katso lääkäriprofiili ›

Mika Harju

Mika Harju on erityisesti glaukooman asiantuntija. Hän on perehtynyt glaukooman diagnostiikkaan ja hoitoon ja erityisesti hänet tunnetaan glaukooma- ja harmaakaihikirurgina. Mikalla on potilaisiin lämmin ja huolehtivainen ote.

Katso lääkäriprofiili ›

Pasi Allinen

Kokenut kaihikirurgi. Vuosien kokemus glaukooman hoidosta vaativalla tasolla (leikkaukset, laserhoidot, lääkkeet). Panostan potilas-lääkärisuhteeseen ja vuorovaikutukseen.

Katso lääkäriprofiili ›
Henkilökunta Helsinki

Miia

Lähihoitaja

Sanna

Lähihoitaja, Vastaanoton ja tutkimustoiminnan tiiminvetäjä

Ulla

Sairaanhoitaja

Marja

Sairaanhoitaja, Vastaavahoitaja

Emmi

Optometristi
Henkilökunta Kouvola

Taija

Lähihoitaja

Tiina

Optometristi- Sairaanhoitaja, Tiimivastaava

Tiina-Liina

Optometristi