Asiantuntijat

Silmäsairaalassamme voit käydä tavanomaisella silmälääkärin vastaanotolla, ja lisäksi teemme tarvittaessa silmien ja näkökyvyn erityistutkimuksia.

Voimme tutkia ja hoitaa useimpia silmäsairauksia samassa paikassa joustavasti ja kokonaisvaltaisesti. Palveluihimme kuuluu lääkehoitoja, laserhoitoja sekä vaativampia leikkauksia, joista löydämme yhdessä juuri sinulle sopivat menetelmät. Pysyt saman sairaalan hoidossa ja kokonaisuudesta vastaa aina kokenut silmätautien erikoislääkärisi.

Rajaa hakua

Antti Riikonen

Verkkokalvosairauksien lisäksi erityisiä kiinnostuksen kohteitani silmätautien alalta ovat silmän sarveiskalvon ja etuosan ongelmat.

Katso lääkäriprofiili ›

Samy Mrena

Silmälääkärinä ja silmäkirurgina tapaan päivittäin paljon erilaisia ihmisiä, joiden elämää voin helpottaa hoidoilla tai leikkauksilla, joskus pelkästään kuuntelemalla. Etsin aina yksilöllisesti potilaan silmille parhaan ratkaisun.

Katso lääkäriprofiili ›

Nina Lindbohm

Glaukooman epäily, diagnostiikka ja seuranta sekä tarvittavan hoidon suunnittelu ja toteutus ovat Ninan syvintä osaamista. Hän hallitsee kaikki glaukooman hoitokeinot lääkkeistä laseriin ja leikkauksiin. Glaukoomakirurgian lisäksi Nina tekee harmaakaihileikkauksia sekä jälkikaihin laserhoitoja.

Katso lääkäriprofiili ›

Johanna Sarmela

Hyks silmätautien klinikka 1995- Silmätautien erikoislääkäri 2001. Osastonlääkärinä HUS Silmätautien klinikassa okuloplastisen kirurgian yksikössä vuodesta 2001.

Katso lääkäriprofiili ›

Ilpo Tuisku

Olen valmistunut lääkäriksi Helsingin yliopistosta 2001. Silmätautien erikoislääkäriksi valmistuin 2007 HYKS Silmätautien klinikasta.

Katso lääkäriprofiili ›

Petteri Ylinen

Olen perehtynyt erityisesti kaihin ja muiden silmäsairauksien kirurgiseen hoitoon, mutta vastaanotollani hoidan kaikkia silmäsairauksia monipuolisesti.

Katso lääkäriprofiili ›

Mika Harju

Mika Harju on erityisesti glaukooman asiantuntija. Hän on perehtynyt glaukooman diagnostiikkaan ja hoitoon ja erityisesti hänet tunnetaan glaukooma- ja harmaakaihikirurgina. Mikalla on potilaisiin lämmin ja huolehtivainen ote.

Katso lääkäriprofiili ›

Pasi Allinen

Kokenut kaihikirurgi. Vuosien kokemus glaukooman hoidosta vaativalla tasolla (leikkaukset, laserhoidot, lääkkeet). Panostan potilas-lääkärisuhteeseen ja vuorovaikutukseen.

Katso lääkäriprofiili ›
Henkilökunta Helsinki

Ida

Lähihoitaja

Miia

Lähihoitaja

Sanna

Lähihoitaja, Vastaanoton ja tutkimustoiminnan tiiminvetäjä

Ulla

Sairaanhoitaja

Marja

Sairaanhoitaja, Vastaavahoitaja

Emmi

Optometristi
Henkilökunta Kouvola

Taija

Lähihoitaja

Tiina

Optometristi- Sairaanhoitaja, Tiimivastaava

Tiina-Liina

Optometristi