Palvelut ja hinnasto

Laserleikkaukset

Jos haluat päästä eroon silmälaseista, tai ainakin vähentää lasien tarvetta, meillä on sinulle erilaisia vaihtoehtoja. Voit tulla kysymään ja keskustelemaan leikkausmahdollisuuksista. Suunnittelemme yhdessä parhaan ratkaisun sinun silmillesi. Meillä on käytössämme ZEISSin Visumax laitteisto ja SMILE-tekniikka.

Varaa maksuton hoitoarvio

Tavallisimmat taittoviat ovat likitaitteisuus, kaukotaitteisuus ja hajataittoisuus. Likitaittoisuudessa näkee ilman lasia lähelle mutta kaikki kaukana oleva näyttää sumealta. Kaukotaitteinen näkee nuorena hyvin kauas ilman lasiakin mutta varsinkin lähelle tarkentaminen rasittaa silmää ja näkö sumenee. Hajataitteisuus aiheuttaa epätarkkuutta kaikille etäisyyksille. Nämä taittoviat ovat useimmiten hyvin korjattavissa silmä- tai piilolaseilla. Silmälasien käyttö voi kuitenkin olla ongelma monessa tilanteessa, kuten urheillessa ja ulkoillessa varsinkin erilaisissa sääolosuhteissa. Täysi riippuvuus silmälaseista voi jo sinänsä olla rajoittavaa ja häiritsevää. Piilolinssit eivät sovi kaikille, eikä niiden käyttö aina ole ongelmatonta.

Jos haluat päästä silmälaseista eroon, sarveiskalvoa muokkaava laserleikkaus voi olla sinulle erinomainen ratkaisu. Näissä leikkauksissa sarveiskalvoa muotoillaan tarkkaan tehtyjen mittausten ja laskelmien mukaan sellaiseksi, että silmän taittovoima tulisi neutraaliksi. Tavallisimmat leikkaukset ovat femtoLASIK ja SMILE. FemtoLASIK-leikkaus on jo vuosia ollut eniten käytetty laserleikkaus. Siinä sarveiskalvoon tehdään femtosekuntilaserilla ohut läppä, joka käännetään syrjään ja laseroidaan sarveiskalvoa sen alta, jonka jälkeen läppä käännetään takaisin paikoilleen. SMILE on uudempi tekniikka, jossa femtosekuntilaserilla ”leikataan” sarveiskalvon sisästä pyöreä viipale, joka poistetaan muutaman millimetrin aukosta. Ikänäön myötä tilanne hieman muuttuu, mutta senkin ainakin osittainen korjaaminen on mahdollista uusilla tekniikoilla kuten Supracor-leikkauksella. Laserleikkausten tulokset ovat useimmiten erinomaisia, ja elämä ilman jatkuvaa silmälasien tarvetta helpompaa ja huolettomampaa.

Laserleikkauksen jälkeen maksullisia jälkikontrolleja on tyypillisesti 2-3: ensimmäinen jälkikontrolli on viikon sisällä, toinen reilun kuukauden päästä ja kolmas vuoden sisällä leikkauksesta.

  • Smile - laserleikkaus 1 silmä 1495 €
  • Femtolasik 1 silmä 1495 €
  • ASA - pintalaserleikkaus 1 silmä 1495 €
  • Supracor 1 silmä 1995 €
  • PTK - terapeuttinen laserleikkaus 1 silmä alkaen 1090 €
  • Varaa aika maksuttomaan hoitoarvioon
Laserleikkauksia Silmäsairaala Valossa tekevät:

Ilpo Tuisku

Lääketieteen tohtori
Silmäkirurgi

Katso lääkäriprofiili ›

Samy Mrena

Lääketieteen ja kirurgian tohtori
Silmäkirurgi

Katso lääkäriprofiili ›

Matts Linder

Silmätautien erikoislääkäri, lääketieteen ja kirurgian tohtori, FEBO

Katso lääkäriprofiili ›

Raimo Uusitalo

Lääketieteen tohtori
Silmätautien erikoislääkäri
Silmäkirurgian erikoispätevyys

Katso lääkäriprofiili ›