Asiakastarina

Antti Ahonen

Antti Ahonen on varsinainen kävelevä tietopankki, jolle erilaiset visailut ja knoppitiedot ovat lähes elämäntapa. Aktiivisella lukemisella karttunut laaja yleissivistys auttoi miehen myös ennätysvoittoon television Haluatko Miljonääriksi -kisassa.

Silmäleikkaus oli melkoinen voittopotti

Voittosummasta valtaosa päätyi kasvamaan korkoa tarkkaan harkittujen sijoitusten sekä perheen kanssa vietetyn laatuajan muodossa, mutta vaimon kannustuksesta Antti päätti satsata myös omaan hyvinvointiinsa.

“Vaimoni, joka on meistä ollut aina se fiksumpi, sanoi että nyt sun kannattaisi mennä sinne silmäleikkaukseen, että jää jotain pysyvääkin tästä kilpailusta.”

Antti oli haaveillut silmäleikkauksesta jo pitkään, aina siitä asti kun nuorempana sai silmälasit, mutta oli kuvitellut sen olevan valtavan monimutkainen ja hintava operaatio. Nyt hän päätti ottaa selvää Laserleikkauksen menetelmistä ja vaiheista, ja yllättyi siitä, kuinka nopeasta, vaivattomasta ja kustannuksiltaan kohtuullisesta operaatiosta oli kyse. “Ei tarvitse olla TV-visailussa käynyt, hinta on täysin tavallisen palkansaajan kukkarolle sopiva.”

Vaivattoman operaation ja modernin huipputeknologian lisäksi Silmäsairaala Valo saa Antilta kiitosta asiantuntevasta ja potilaan yksilölliset toiveet huomioivasta palvelusta ja kiireettömästä tunnelmasta.

Leikkauksen seurauksena Antin elämänlaatu on parantunut entisestään. Näkö on terävä, lukeminen ja tiedon tankkaaminen on entistäkin mieluisampaa, eivätkä silmälasit ole enää hankaloittamassa lapsiperheen arkea ja harrastuksia.

Ainoa asia, joka Anttia hieman harmittaa, onkin se, ettei hän selvittänyt aikaisemmin oikeaa vastausta arvailuihinsa laserleikkauksen hinnasta. Siksi hän haluaa jakaa kokemuksensa ja kannustaa silmäleikkausta miettiviä ottamaan rohkeasti selvää laserleikkauksen soveltuvuudesta ja eri vaihtoehdoista.