Palvelut ja hinnasto

Linssileikkaukset

Ikänäkö johtuu silmän oman linssin ikääntymisestä ja kimmoisuuden vähentymisestä. Et voi enää nähdä samalla tavalla lähelle kuin ennen. Silmäsairaala Valo tarjoaa nykyaikaiset menetelmät, joilla on mahdollista päästä eroon silmälaseista tai ainakin merkittävästi vähentää laseista riippuvuutta. Varaa aika maksuttomaan hoitoarvioon ja tule kysymään ja keskustelemaan leikkausmahdollisuuksista. Suunnittelemme yhdessä parhaan ratkaisun sinun silmillesi.

Varaa maksuton hoitoarvio

Iän myötä silmän linssin eli mykiön joustavuus vähenee, eikä silmä enää pysty tarkentamaan eri etäisyyksille. Tätä kutsutaan ikänäöksi. Käytännössä aiemmin ilman laseja pärjänneet alkavat tarvita lukulaseja, ja silmälasien käyttäjät eivät enää pärjää yhdellä lasivahvuudella, vaan tarvitaan erivahvuinen linssi kauas ja lähelle katseluun, usein ns. moniteholinssi jolla näkee eri etäisyyksille. Näissä on kuitenkin rajoitteensa, ja lisääntynyt lasien tarve voi tuntua hankalalta.

Linssileikkaus on toimenpide, jossa silmän oma linssi vaihdetaan muoviseen keinolinssiin eli tekomykiöön. Tämän linssin vahvuus voidaan valita sellaiseksi, että se korjaa aiemman liki-, kauko- ja/tai hajataitteisuuden. Erilaisilla linssivaihtoehdoilla löydämme sinullekin parhaan vaihtoehdon. Yksitehoisella tekomykiöllä voi nähdä hyvin kauas riippumatta silmän aiemmasta taittovoimasta ja lasivahvuudesta, ja vain lähelle katsomiseen käytetään yksinkertaisia lukulaseja jatkossa. Joskus silmistä voi tehdä tarkoituksella hieman eripariset, jolloin toinen silmä on tarkempi kauas ja toinen lähemmälle. Monitehoinen tekomykiö sen sijaan korjaa näöntarkkuuden sekä kauas että lähelle. Tällainen linssi ei sovellu kaikille, mutta oikein harkittuna linssi voi tuoda hyvän näön eri etäisyyksille kokonaan ilman laseja.

Meille voit tulla keskustelemaan leikkaus- ja linssivaihtoehdoista, olisiko linssileikkaus sinun tilanteeseesi hyvä ratkaisu. Koska linssileikkauksessa silmän linssi korvataan sopivalla tekomykiöllä, silmään ei sen jälkeen koskaan kehity harmaakaihia, kun linssi on jo vaihdettu.

  • Linssileikkaus yksitehoinen tai hajataittoa korjaava linssi, 1 silmä (sisältää tarvittaessa lasertarkennuksen) 2090 €
  • Linssileikkaus monitehoinen linssi, 1 silmä, (sisältää tarvittaessa lasertarkennuksen) 2895 €
  • ICL-linssileikkaus yksitehoinen myopialinssi, 1 silmä, (sisältää tarvittaessa lasertarkennuksen) 2795 €
  • ICL-linssileikkaus hajataittoa korjaava myopialinssi, 1 silmä, (sisältää tarvittaessa lasertarkennuksen) 3095 €
  • ICL-linssileikkaus yksitehoinen hyperopialinssi, 1 silmä, (sisältää tarvittaessa lasertarkennuksen) 3595 €
  • Varaa aika maksuttomaan hoitoarvioon