Asiakastarinat

Me silmäsairaala Valossa tähtäämme parempaan elämänlaatuun hoitamalla laajaa skaalaa silmiin liittyviä sairauksia ja vaivoja glaukoomasta kaihiin sekä sarveis- ja verkkokalvosairauksiin.

Meillä pääset silmälääkärin vastaanotolle tai tarvittaessa vaikkapa laser- tai silmäluomileikkaukseen.
Monet asiakkaamme kertovat avoimesti ja mielellään siitä, miten elämä on muuttunut silmien terveyden paranemisen myötä paremmaksi.

Aikaa ja rahaa jää itselle tärkeisiin asioihin ja työ ja harrastukset helpottuvat. Tältä sivulta löydät asiakkaidemme tarinoita siitä, miten he päätyivät meille hoidettavaksi ja mitä sen tuonut mukanaan.

Johanna Piispa

Stylistin työssä visuaalinen silmä on ensisijaisen tärkeää, mutta terävästä näöstä ei ole muutenkaan haittaa. Johanna Piispalle SMILE-laserleikkaus oli investointi sekä henkilökohtaiseen että ammatilliseen arkeen.

Lue lisää ›

Pirjo Lonka

Näyttelijä Pirjo Lonka lahjoitti vuosien aikana kertyneet 19 silmälasit sukulaisilleen onnistuneen linssileikkauksen jälkeen. Ystävien ja kollegojen suositukset sekä lääkärin ammattimaisuus vakuuttivat Pirjon valitsemaan Silmäsairaala Valon.

Lue lisää ›

Anna Kuuluvainen

Ystävien kokemusten lisäksi Anna teki paljon taustatyötä myös netissä. ”Lopulta rohkaistuin ja otin yhteyttä Valoon”. Valolta löytyivät uusimmat laitteet ja vakuuttava henkilöstö, lisäksi sijainti oli sopivasti oman työpaikan lähettyvillä. “Heti kun menin paikan päälle ja keskustelin kirurgin kanssa olin vakuuttunut.

Lue lisää ›

Merina Hovi

Merina Hovi hakeutui Silmäsairaala Valon asiakkaaksi loppuvuodesta 2022. Esitutkimuksen jälkeen sovittiin kaihileikkausaika moniteholinsseillä tammikuulle 2023. Nyt jälkitarkastuskin on suoritettu ja toipuminen sekä silmälasittomasta elämästä nauttiminen on alkanut.

Lue lisää ›

Mikael Ashorn

Mikael Ashorn eli vuosia sumussa, sillä silmälasien ja piilolinssien käyttö ei vain tuntunut luontevalta. Vastenmielisyyteen vaikuttivat harrastukset, joissa lasit eivät pysyneet päässä.

Lue lisää ›

Silmälääkäri Jatta Uotila

Jatta Uotila tunnetaan ystävien ja työtoverien keskuudessa vuorikiipeilyharrastuksestaan, joka vie häntä kotimaan kallioilta maailman vuoristoihin. Silmälääkärinä hän tuntee ja tietää miten tärkeä näkökyky on. Silmälääkäri tarvitsee työssään erittäin tarkkaa näköä, joka saavutettiin aiemmin silmälaseilla.

Lue lisää ›

Antti Ahonen

Antti Ahonen on varsinainen kävelevä tietopankki, jolle erilaiset visailut ja knoppitiedot ovat lähes elämäntapa. Aktiivisella lukemisella karttunut laaja yleissivistys auttoi miehen myös ennätysvoittoon television Haluatko Miljonääriksi -kisassa.

Lue lisää ›

Tiina Tuunanen

Tiina Tuunanen on kokenut silmätautien erikoislääkäri, joka toimii optikkoliikkeissä sekä lääkärikeskuksissa ja tuntee suomalaisten silmät. Juuri silmien kuivuminen on noussut viimeaikoina kasvavaksi ongelmaksi.

Lue lisää ›

Kari Varkila

Silmälasit olivat hidastaneet Kari Varkilan vauhtia suunnistuspoluilla ja valokuvaamisessa. “Vaikka nyt jälkeenpäin voin todeta linssileikkauksen olleen todella vaivaton toimenpide, vaati siihen meneminen monenlaista pohdintaa”, Varkila myöntää.

Lue lisää ›

Mika Ounaskari

Mika "Mohikaani" Ounaskari on liikunnan ammattilainen, kaksi vuosikymmentä valmennuksen ja kuntosaliyrityksen parissa sekä aktiivinen harrastaminen ovat pitäneen 54-vuotiaan rautaisessa kunnossa. Ounaskarin komea ulkomuoto on tullut koko kansalle tutuksi alkuperäisen Glariaattorit tv-sarjan Mohikaanina.

Lue lisää ›

TV-persoona Eva Kela

Elokuinen aamu on lämmin Eva Kelan istuessa Käpylän kodin pihamaalla, ympärillä juoksentelee yhdeksän viikon ikäinen Sissy-terrieri. Juhannuksen aikaan tehty laserleikkaus on jättänyt näyttävien kehysten myötä Kelan tavaramerkkinä olleet silmälasit hyllyyn, samalla taakse ovat jääneet myös krooninen väsymys ja päänsärky.

Lue lisää ›

Maajoukkuefutari Dani Hatakka

Seinäjoen SJK:n riveihin asettunut 24-vuotias Hatakka on Espoon Hongan kasvatti. Matkalle mahtuu myös kausi Norjan kentillä. Kaikki nuorisomaajoukkueet läpikäynyt laituri nähdään jatkossakin kansainvälisillä kentillä, sillä Hatakka on nostettu myös Huuhkajien kokoonpanoon.

Lue lisää ›

Huippugolfari Krista Bakker

Krista Bakkerin näkökyky heikkeni teini-iässä ja parikymppisenä käyttöön tulivat piilolinssin. Golfia 9-vuotiaasta saakka pelannut 25-vuotias Helsinkiläinen ehti miettiä leikkausta aikansa, kunnes tarttui toimeen viime kauden päättyessä.

Lue lisää ›

Tähtiartisti Frederik

Ilkka Sysimetsä viettää ikäisekseen erittäin aktiivista elämää. Talvet kuluvat Kanarialla ja uiminen sekä tennis, josta 76-vuotiaalla urheilumiehellä on meriittinä senioreiden SM-hopeaa, kuuluvat ohjelmaan vuoropäivinä. Töitäkin tehdään edelleen sopivassa tahdissa.

Lue lisää ›

Lenita Airisto aikoo nähdä maailman kirkkaana vielä 100-vuotiaana

Suomen tunnetuimpiin ja merkittävimpiin vaikuttajiin kuuluu tietokirjailija Lenita Airisto, jonka tuotantoyhtiö AIRISTO Oy tuotti jo1980–1990 luvuilla mm. Success Story Finlandia Creative Finland -maailmankiertueet Eurooppaan, Yhdysvaltoihin ja Aasiaan. Kampanjat keskittyivät Suomi-kuvaan, Suomen suvereniteettiin, kulttuuriin ja markkinoivat raskasta teollisuutta, muotoilua, matkailua ja siviili-ilmailua.

Lue lisää ›

Hyvinvointivalmentaja Tiina Ripatti löysi oman hyvän olon IPL-hoidoista

Tanssin ja oman hevostallin kautta liikunnanohjaajaksi ja valmentajaksi päätynyt Tiina Ripatti on tasapainoillut koko aikuisikänsä silmälasien ja piilolinssien kanssa sen mukaan, mikä on ollut työssä ja harrastuksissa mahdollista.

Lue lisää ›

Kiekkopuolustaja Niki Blomberg

Niki Blombergin viime kausi toi Mestiksestä runkosarjan voiton, mutta pudotuspelit päättyivät ensimmäiselle kierrokselle. Alkavaan kauteen joukkue on vaihtunut Hermeksestä Jokipoikiin ja ainoa tavoite on mestaruus, jota lähdetään hakemaan laserleikkauksen keventämällä taakalla.

Lue lisää ›