Asiakastarina

Mika Ounaskari

Mika "Mohikaani" Ounaskari on liikunnan ammattilainen, kaksi vuosikymmentä valmennuksen ja kuntosaliyrityksen parissa sekä aktiivinen harrastaminen ovat pitäneen 54-vuotiaan rautaisessa kunnossa. Ounaskarin komea ulkomuoto on tullut koko kansalle tutuksi alkuperäisen Glariaattorit tv-sarjan Mohikaanina.

Lähinäön heikkeneminen esti pahimmillaan yrittäjän puhelimen käytön

Hyvästä kaukonäöstä huolimatta lähinäkö oli ehtinyt painua +2 tasolla ja esimerkiksi puhelimen käyttö ilman satunnaisesti kyydistä jääneitä lukulaseja haittaisi arjen sujumista. Jatkuvasti liikkeessä olevalle liikunnallisten pelien kanssa toimivalle yrittäjälle ja urheilevalle ihmiselle se voi aiheuttaa paljon harmia. Ratkaisua lähdettiin etsimään hakemalla tietoa sekä verkosta että silmäleikkauksen läpikäyneiltä tutuilta.

Valon hyvä maine sekä edullinen rahoitus laukaisivat päätöksen

Kuukautta myöhemmin työt, harrastukset sekä puhelimen käyttö sujuvat täysin ilman silmälaseja. Ounaskarin näkökyky palautui kuntoon heti leikkauksen jälkeen. Ajan myötä poistuvaa valoherkkyyttä ovat korostaneet kevään kuumat ja aurinkoiset kelit. Ennätyksellisen hienosta säästä on nautittu rennosti, silmälaseista vapautuneena. Päätökseen leikkauksesta vaikuttivat myös hyvämaineisen toimijan löytyminen.
“Lähilasit olivat todellinen riesa ja olen erittäin tyytyväinen kun en enään tarvitse niitä. Ennen kaupasta kotiin päästyäni saatoin tuotteita jääkaappiin ladatessani huomata että olin vahingossa ostanut väärät tuotteen”, Ounaskari naurahtaa.

Ounaskari suosittelee leikkausta lämpimästi kaikille. Teknologian myötä voidaan näkörajoitteisen elämää helpottaa monella tavalla, mutta paras ratkaisu on näkökyvyn korjaaminen, joka on mahdollista yhä useammalla. Myös Ounaskari pitää nopeaa ja turvallista leikkausta onnistuneena päätöksenä; “Itse leikkaus on nopea ja kivuton. Pientä särkyä oli heti leikkauksen jälkeen, tämä meni ohi 20 minuutissa. Elämänlaatuni parani huomattavasti”.