Asiakastarina

Anna Kuuluvainen

Ystävien kokemusten lisäksi Anna teki paljon taustatyötä myös netissä. ”Lopulta rohkaistuin ja otin yhteyttä Valoon”. Valolta löytyivät uusimmat laitteet ja vakuuttava henkilöstö, lisäksi sijainti oli sopivasti oman työpaikan lähettyvillä. “Heti kun menin paikan päälle ja keskustelin kirurgin kanssa olin vakuuttunut.

Aktiivisen ihmisen ei kannata odottaa

Myöhemmin käyttöön tulivat piilolinssit, joista silmiin sopivat vain kertakäyttöiset. “Piilolinssien kanssa jatkuva puljailu oli aika rasittavaa. Elän melko aktiivista elämää ja koko ajan piti miettiä onko linssejä ja nesteitä mukana tarpeeksi. Ratsastuksessa silmiin joutuu myös helposti pölyä ja likaa ja linssien korjaaminen on vaikeaa kun kädet ovat usein likaiset. Monesti ovat silmälasit meinanneet tönäisystä pudotakin”, Anna kertoo noustessaan reippaasti hevosen selkään Espoossa sijaitsevalla tallilla.

Ratsastus jäi tauolle vuosiksi pahan putoamisen seurauksena, mutta samat näkemiseen liittyvät tekijät ovat vaikuttaneet muidenkin harrastusten parissa purjehduksesta ja laskettelusta jumppaamiseen sekä matkailuun. “Pidän itseäni melko rohkeana ja reippaana, mitä tulee vaikka näihin isoihin hevosiin tai suksilla olemiseen. Suuria päätöksiä kuitenkin harkitsen tarkkaan. Laserleikkauksesta olin ehtinyt haaveilla pitkään ja ystävien suosituksista huolimatta empinyt asiaa viitisen vuotta, mutta aivan turhaan”, Anna toteaa.

Käynti kirurgin luona toi heti luottamuksen

Ystävien kokemusten lisäksi Anna teki paljon taustatyötä myös netissä. ”Lopulta rohkaistuin ja otin yhteyttä Valoon”. Valolta löytyivät uusimmat laitteet ja vakuuttava henkilöstö, lisäksi sijainti oli sopivasti oman työpaikan lähettyvillä. “Heti kun menin paikan päälle ja keskustelin kirurgin kanssa olin vakuuttunut. Tuli todella luottavainen olo. Suosittelen ottamaan rohkeasti yhteyttä ja menemään esitutkimuksiin. Itse toimenpide kestää vain pienen hetken ja toipuminen on nopeaa. Lopputulos oli kuin uudesti syntyneellä, kirjaimellisesti silmiä avaava kokemus”, Anna naurahtaa.

Silmät toipuivat leikkauksesta nopeasti ja maailma näytti erilaiselta jo seuraavana päivänä. Arki helpottui. “Oli mahtavaa nähdä ratikan numero jo kaukaa ja heivata kaikki piilarikamppeet. Etenkin rakkaiden harrastusten parissa tekeminen muistuttaa jatkuvasti siitä, että leikkaus kannatti. Kustannuskin oli mielestäni maltillinen. Toistuviin silmälasien uusimisiin saa menemään yllättävän paljon rahaa ja piilolinssit ovat myös merkittävä menoerä. Leikkaus oli mielestäni loistava sijoitus”, laskeskelee rahoitusalalla työskentelevä Anna.