Palvelut ja hinnasto

Silmälääkärin vastaanotto

Silmätautien erikoislääkäreillämme on vuosien kokemus erilaisten sairauksien tutkimisesta ja hoitamisesta. Voit varata lääkärin vastaanottoajan joko puhelimitse, internet-ajanvarauksesta tai vaikka tulemalla käymään luonamme.

Varaa aika

Silmälääkärin vastaanotolla tutkimme silmäsi perusteellisesti. Voit tulla silmien tarkastukseen varmistaaksesi, että silmäsi ovat kunnossa. Tutkimme näöntarkkuuden ja määritämme tarvittaessa silmälasivahvuudet, mittaamme silmänpaineet ja tutkimme silmien rakenteet pinnasta pohjaan asti. Silmien tutkimuksessa selviää, onko sinulla viitteitä silmäsairauksista, joista osa voi olla täysin oireettomia. Tarvittaessa suosittelemme lisätutkimuksia, joilla saamme lisää tietoa silmiesi terveydestä.

Näön heikkeneminen tai vaihteleva näkö, häiriöt näkökentässä kuten valoilmiöt tai varjot, ja erilaiset tuntemukset silmissä ovat oireita, joiden takia silmälääkärin tutkimus on aiheellinen. Me selvitämme mikä on vaivojesi syy, ja järjestämme hoidon tarpeen mukaan.

Silmälääkärikäynnille kannattaa ottaa mukaan käytössä olevat silmälasit ja/tai tiedot niiden vahvuuksista, sekä mahdolliset aiemmat tiedot silmien terveydestä ja tutkimustuloksista. Vastaanotolla käytetään usein mustuaisia laajentavia silmätippoja jotta silmänpohjat saadaan kunnolla tutkittua. Tämä voi sumentaa näköä väliaikaisesti korkeintaan muutaman tunnin ajaksi, ja saattaa haitata esim. autolla-ajoa heti tutkimuksen jälkeen. Vastaanottokäyntiin on hyvä varata noin tunti, koska tippojen vaikutusta joudutaan usein odottamaan.

  • Silmälääkärin vastaanotto alkaen 140 €
  • Lääkärin soittoaika Alkava 10min 60 €
  • Reseptin uusiminen 30 €
  • Todistukset B-lausunto alkaen 60 €
  • Perumaton käynti 100 €
  • Toimistopalkkio Lisätään hintoihin käyntikerralta 21,50 €
  • Kantamaksu 1,50 €
  • Laser- ja linssileikkauksen esitutkimus Sisältää kirurgin tutkimuksen ja kaikki tarvittavat tutkimukset suunniteltaessa taittovirheleikkausta. Jälkitarkastukset laskutetaan erikseen. 250 €