Asiakastarina

Kari Varkila

Silmälasit olivat hidastaneet Kari Varkilan vauhtia suunnistuspoluilla ja valokuvaamisessa. “Vaikka nyt jälkeenpäin voin todeta linssileikkauksen olleen todella vaivaton toimenpide, vaati siihen meneminen monenlaista pohdintaa”, Varkila myöntää.

Parempaa elämänlaatua hakevan ei kannata jahkailla

Työ tietokoneen, tabletin ja älypuhelimen äärellä, sekä monipuoliset liikuntaharrastukset vahvistivat ajatusta leikkauksesta. “Ryhdyin pohtimaan linssileikkausta käytettyäni vuosikausia moniteholaseja ja harmitellen niiden haittaa tärkeimmille harrastuksille. Piilolaseja olin kokeillut, mutta niiden kanssa rustaaminen ei sopinut minulle. On ollut kallista lystiä vaihtaa arkilaseja, työlaseja, aurinkolaseja ja urheilulaseja uusiin muutaman vuoden välein, ikänäön edetessä. Vaimoltani sain kattavat tiedot leikkauksen hyödyistä ja haitoista, mutta varsinaisen päätöksen tekemistä jarruttelin lähes vuoden päivät, aivan turhaan”, Varkila jatkaa.

Silmäsairaala Valoon Varkila päätyi siksi, että arvostaa terveyspalveluissa kasvollista omistajuutta ja yrittäjyyttä. “Silmäsairaala Valon toiminta ensimmäisestä arviointikäynnistä leikkaukseen ja jälkitarkastukseen oli ainakin minulle ideaalinen. Leikkaavan lääkärin tapa kertoa itse toimenpiteestä, sen mahdollisista haitoista ja ennen kaikkea odotettavissa olevista tuloksista oli erittäin hyvä. Sain tarvitsemani tiedot optisia yksityiskohtia myöten ja ne ovat osoittautuneet hyvin tarkkaan todellisuutta vastaavaksi”, Varkila kertoo.

Nyt hyvässä valossa hän näkee kauas erittäin hyvin ja valokuvaaminen ja suunnistuskartan lukeminen sujuvat ilman laseja. “Linssileikkaus paransi elämänlaatuani ja asiakaskokemus Valossa oli erinomainen. Enempää en osaisi vaatia”, Varkila summaa.