Yleinen

Silmäsairaala VALO Kouvola palvelee asiakkaitaan ilolla ja ammattitaidolla uusissa upeissa tiloissa

Me Silmäsairaala Valossa uskomme, että toimitilojen viihtyvyys ja lämminhenkisyys vaikuttavat merkittävästi asiakaskokemukseen. Sen vuoksi haluammekin tarjota asiakkaillemme arvoisensa puitteet matkalla kohti parempaa elämänlaatua. 

Kouvolan uusissa tiloissa haluttiin ottaa jokainen pienikin yksityiskohta huomioon, jotta asiakkaamme tuntevat olonsa turvalliseksi ja rauhalliseksi. Halusimme, että tilojen ulkomuodosta välittyy vankka ammattitaitomme ja asiakaslähtöinen lähestymistapamme. Joskus silmäsairaalassa tehtävät toimenpiteet saattavat olla asiakkaalle uusia ja jännittäviä kokemuksia. Onkin siis ensiarvoisen tärkeää, että puitteet ovat sellaiset, jotka saavat mielen tyyntymään ja kokemuksesta muodostuu positiivinen, mahdollisesta jännityksestä huolimatta. 

Silmäsairaala VALO Kouvola sijaitsee aivan Kouvolan ydinkeskustassa Karakeskuksen 4.kerroksessa osoitteessa Kouvolankatu 30 A. 

Mikäli silmiesi terveys askarruttaa, voit varata ajan uudistettuun toimipisteeseemme tästä: https://www.silmasairaalavalo.fi/ajanvaraus/kouvola/

Lämpimästi tervetuloa palveltavaksi!

-Silmäsairaala VALO Kouvolan henkilökunta