Asiakastarinat

Silmien laserleikkaus on nopea ja turvallinen operaatio, joka tuo merkittävää parannusta elämänlaatuun. Päätös leikkauksesta voi alkaa halusta luopua silmälaseista tai piilolinsseistä, päämääränä on aina näkökyvyn palauttaminen ja sen mukanaan tuoma elämänmuutos

Monet asiakkaamme kertovat avoimesti siitä miten elämä on muuttunut laserleikkauksen myötä paremmaksi, aikaa ja rahaa jää itselle tärkeisiin asioihin, työ ja harrastukset helpottuvat. Tältä sivulta löydät asiakkaidemme tarinoita siitä miten he päätyivät ratkaisuun ja mitä sen tuonut mukanaan.

TV-persoona Eva Kela

Juhannuksen aikaan tehty laserleikkaus on jättänyt näyttävien kehysten myötä Kelan tavaramerkkinä olleet silmälasit hyllyyn, samalla taakse ovat jääneet myös krooninen väsymys ja päänsärky.

Mika "Mohikaani" Ounaskari

Mika Ounaskari on liikunnan ammattilainen, kaksi vuosikymmentä valmennuksen ja kuntosaliyrityksen parissa sekä aktiivinen harrastaminen ovat pitäneen 54-vuotiaan rautaisessa kunnossa. Ounaskarin komea ulkomuoto on tullut koko kansalle tutuksi alkuperäisen Glariaattorit tv-sarjan Mohikaanina.

Silmälääkäri Jatta Uotila

Jatta Uotila tunnetaan ystävien ja työtoverien keskuudessa vuorikiipeilyharrastuksestaan, joka vie häntä kotimaan kallioilta maailman vuoristoihin. Silmälääkärinä hän tuntee ja tietää miten tärkeä näkökyky on. Silmälääkäri tarvitsee työssään erittäin tarkkaa näköä, joka saavutettiin aiemmin silmälaseilla.

Anna Kuuluvainen

Anna Kuuluvainen sai silmälasit lukioaikana, kun taululta ei enää pystynyt erottamaan tekstiä. Pian kadulla ei enää tunnistanut tuttuja ja lasit tulivat jatkuvaan käyttöön. "Inhosin laseja, eivät ne olleet nuorelle mitkään imagon kohentajat tai muodin ilmentymä", Kuuluvainen muistelee.

Kari Varkila

Silmälasit olivat hidastaneet Kari Varkilan vauhtia suunnistuspoluilla ja valokuvaamisessa. “Vaikka nyt jälkeenpäin voin todeta linssileikkauksen olleen todella vaivaton toimenpide, vaati siihen meneminen monenlaista pohdintaa”, Varkila myöntää.

Haluatko Miljönääriksi? -Antti Ahonen

Antti oli haaveillut silmäleikkauksesta jo pitkään, aina siitä asti kun nuorempana sai silmälasit, mutta oli kuvitellut sen olevan valtavan monimutkainen ja hintava operaatio. Nyt hän päätti ottaa selvää Laserleikkauksen menetelmistä ja vaiheista, ja yllättyi siitä, kuinka nopeasta, vaivattomasta ja kustannuksiltaan kohtuullisesta operaatiosta oli kyse.